Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Εχω πολυ καιρό νά γράψω αλλα νιώθω την ανάγκη κάπου νά μιλήσω . Επειδή όμως εκεί που μπορώ να μιλήσω είναι μέρος του προβλήματος , προτιμώ να γράψω εδώ.
Στή ζωή πάντοτε υπάρχει , είτε μία είτε δύο , είτε πολλές επιλογές για το δρόμο που θα ακολουθήσεις. Εναν μόνο μπορείς να ακολουθήσεις και κάνεις υποθέσεις για το τι θα γινότανε άν ακολουθούσες τόν άλλο. Ποτέ δεν πρόκειται να το μάθουμε . Πάντοτε στο μυαλό μας εχουμε την ιδανική εξέλιξη και ποτέ την χειρότερη. Η καθημερινότητα του δρόμου που διαλέξαμε είναι σκληρή και η επιλογή που δεν κάναμε φαντάζει όνειρο. "αχ ρε και να έκανα τότε αυτό" . Ποτέ δεν σκεφτόμαστε οτι μπορεί να υπάρχει μια νομοτέλεια που να μας προστατεύει και να μας δείχνει πάντα το σωστό το δρόμο. Καί θα μου πεί κανείς "και εκείνοι που ακολούθησαν το δρόμο της παρανομίας με ληστείες και φόνους είναι προϊόν αυτής της νομοτέλειας ; Αυτό είναι ρε γαμώτο που με μπερδεύει.
Μέ πήρε τηλέφωνο πρόσφατα μιά κοπέλα που κάποτε διάλεξε τον άλλο ... δρόμο και όχι εμένα κάνοντας οικογένεια και δυό παιδιά μαζί του , και μου είπε πόσο το μετάνοιωσε για αυτή της την επιλογή. Φαίνεται οτι σε εκείνο το σταυροδρόμι πρέπει να είχε βρέξει και τα φανάρια νά έκαναν μαλακίες και καταλαβαίνετε τι έγινε . Αφήστε που δέν υπήρχε ούτε τροχονόμος.
Τελικά απ ότι κατάλαβα πρέπει το σταυροδρόμι τού άλλου νά έχει έναν απο τους δρόμους του τόν δικό σου . Πρέπει να φαίνεται σαν λεωφόρος με πολλές λωρίδες για νά υπάρχουν επιλογές και να μή είναι στενός σαν τον δικό μου χωρις διαγράμμιση και φώτα . Ακόμα έχει βγάλει και λίγα χορτάρια δεξιά αριστερά και συμπληρώνουν τη εικόνα κάποια μπουκάλια απο νερό πεταμένα δίπλα σε πλαστικά ποτήρια από καφέ. Ο δρόμος αυτος δέν εντυπωσιάζει . και είναι ο δρόμος ο δικός μου . Οδηγεί όμως κάπου.

3 σχόλια:

Masterpcm είπε...

Κάθε εμπόδιο για καλό...

GEOMETRICAL είπε...

Αυτό είναι σωστό . Έτσι έγινε και όταν η πατατουλίδου στή βαρκελώνη πηρε το χρυσό οταν επεσε η συναθλήτιριά της στο τελευταίο εμπόδιο .

Masterpcm είπε...

Δες τα πλεονεκτήματα.

Δεν χρειάστηκε ούτε καν να τρέξεις με κίνδυνο να πέσεις!

Δεν είναι λίγο!